|
|
|
|
خوردن بادام بدون پوست, فواید بسیار بیشتری دارد
|
|
|
سوالات پزشکی
|
|
|
|
|
|
world doctors
|
|
|
: world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان
|
|
چرا قبل از خوردن بادام بهتر است آن را خیس کنیم؟
|
|
|
نیز است E بادام سرشار از مواد معدنی مثل منیزیم، فسفر ، روی و کلسیم است . علاوه برآن حاوی ویتامین
|
|
|
.همچنین بادام حاوی فیبر، اسیدهای چرب امگا و پروتئین است
|
|
|
پوست بادام حاوی تانن نوعی آنزیم بازدارنده است . عملکرد آن چیست ؟ ممکن است مانع جذب مواد مغذی
|
|
|
.شود. اگر بادام بدون پوست مصرف شود، معده قادر است مواد مغذی موجود در آن را هضم و جذب کند
|
|
بادام خیسخورده و بدون پوست ، راحت ترجویده می شود. هنگام درست کردن شیربادام، مغزراحتتر در شیر
|
|
|
حل میشود.خوردن ناشتا بادام خیس خورده و بدون پوست، اسید معده را تنظیم میکند. این امر از بازگشت
|
|
|
اسید به مری جلوگیری میکند. بادام خیسخورده حاوی اسید فولیک نوعی ماده مغذی است که برای مادران
|
|
|
.باردار بسیار مهم است
|
|
|
: نکته
|
|
|
پوست بادام میزان جذب آهن وروی را کاهش میدهد. البته ناگفته نماند یکی از مزایای خوردن بادام باپوست
|
|
|
این است که فیبر موجود در پوست آن به کولون می رسد، و به مواد غذایی برای باکتری تبدیل می شود که
|
|
|
.فرایندی مفید است
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|