| 
                                         سوالات پزشکی
                                      | 
    
        | بهترین و بدترین روغنهای خوراکی را بشناسید | 
    
        | 
                                         world doctors | 
    
        |   | 
    
        |  | 
    
        | برای ارزیابی انواع روغن های خوراکی و مقایسه آنها با هم، ویژگی های زیر را در نظر می گیریم | 
     
        | میزان اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن | 
 
        | میزان چربی های غیر اشباع نسبت به چربی های اشباع در روغن  یعنی اینکه چقدر ، برای قلب مفید است | 
 
        | تأثیر روغن بر کلسترول خون  یعنی آیا کلسترول خون را افزایش می دهد یا کاهش مخصوصا درافراد دچار چربی | 
 
        | .  خون بالا | 
 
        | سایر فواید روغن | 
 
        | .مزه آن | 
 
        | .وجود بقایای آفت کش ها در روغن در طی فرآیند آن | 
 
        | البته باید گفت اینکه بعضی روغن ها بهتر از انواع دیگر هستند نباید باعث شود فقط یک یا دو تا از بهترین های | 
 
        | آنها را همیشه مصرف کنیم ، و بقیه را نه. توجه داشته باشید رعایت اعتدال ، نکته کلیدی ، در تغذیه مناسب | 
 
        | .است و تغذیه مناسب بر اساس تنوع و تعادل غذایی استوار است | 
 
        | بهترین روغن ها | 
 
        | بهترین روغن ها | 
 
        | روغن بذر کتان بهترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳ است . برای قلب و روده ها مفید است. یبوست را کاهش | 
 
        | می دهد. قدرت ایمنی بدن را تقویت می کند . سلامت پوست را ارتقا می بخشد. لیگنین ( فیبر غذایی غیر | 
 
        | محلول ) دارد که برای بدن مفید است . ولی اگر به طور صحیح نگهداری نشود، به سرعت فاسد می شود | 
 
        | .برای پخت غذا مناسب نیست | 
 
        | روغن کانولا | 
 
        | روغن کانولا منبع غنی اسیدهای چرب امگا- ۳ و امگا- ۶ است.مقدار چربی های اشباع درآن خیلی کم است | 
 
        | .در نتیجه برای قلب مفید است | 
 
        | روغن سویا | 
 
        | روغن سویا دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است،ولی اغلب خیلی تصفیه و هیدروژنه (جامد) می شود | 
 
        | روغن زیتون - خالص یا خیلی خالص | 
 
        | .هنگام استخراج روغن زیتون از میوه ی آن، نیازی به حرارت بالا و فرآیند شیمیایی نیست | 
 
        | روغن تخم کدو حلوایی | 
 
        | روغن کدو حلوایی ، چربی اشباع کمی دارد . منبع غنی اسیدهای چرب ، امگا ۶ است . ممکن است بعضی | 
 
        | اسیدهای چرب امگا ۳ را نیز داشته باشد . عمل تصفیه کردن و فرآیندهای شیمیایی در کارخانه، ارزش تغذیه | 
 
        | . ای آن را کاهش می دهد | 
 
        | روغن های حد وسط | 
 
        | روغن آفتابگردان | 
 
        | .روغن آفتابگردان منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۶ است | 
 
        | روغن ذرت | 
 
        | روغن ذرت منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۶ است.چربی اشباع آن کمی بیشتر از روغن های گروه اول است | 
 
        | .غلب هیدروژنه (جامد) می شود | 
 
        | روغن بادام زمینی | 
 
        | تا حدودی چربی اشباع روغن بادام زمینی بالاست ، ولی کمتر از کره ، چربی حیوانی و روغن پنبه دانه است | 
 
        | . برای پخت و پز غذا در درجه حرارت بالا مناسب است | 
 
        | بدترین روغن ها | 
 
        | روغن پنبه دانه | 
 
        | .چربی اشباع زیادی دارد. دارای بقایای ضد آفت های گیاهی است. بیشتر اوقات هیدروژنه ( جامد ) می شود | 
 
        | روغن هسته خرما - روغن پالم | 
 
        | .روغن پالم دارای چربی اشباع بالایی است، در نتیجه کلسترول خون را افزایش می دهد | 
 
        | روغن نارگیل | 
 
        | .روغن نارگیل از تمام انواع روغن های گیاهی، چربی اشباع بیشتری دارد و برای سلامت قلب مضر است | 
 
    
        |  | 
    
        |  | 
    
        |  | 
    
        |  | 
    
        |  | 
    
        |  | 
    
        |  |