hello فراخوان وب سایت بین المللی پزشکان جهان ... از تمامی پزشکان و مراکز درمانی در سرتاسر کشور که در مرجع پزشکان جهان قرار گرفته اند و یا هنوز قرار نگرفته اند خواهشمندیم جهت باقی ماندن و یا اضافه شدن به وب سایت فوق به منظور مشاهده شدن توسط کاربران گرامی از طریق منوی "ثبت نام اینترنتی پزشکان" اقدام نمایید hello  
    Skip Navigation Links
                            



 
 
 

سوالات پزشکی

بهترین و بدترین روغنهای خوراکی را بشناسید

world doctors

برای ارزیابی انواع روغن های خوراکی و مقایسه آنها با هم، ویژگی های زیر را در نظر می گیریم
میزان اسیدهای چرب ضروری موجود در روغن
میزان چربی های غیر اشباع نسبت به چربی های اشباع در روغن یعنی اینکه چقدر ، برای قلب مفید است
تأثیر روغن بر کلسترول خون یعنی آیا کلسترول خون را افزایش می دهد یا کاهش مخصوصا درافراد دچار چربی
.  خون بالا
سایر فواید روغن
.مزه آن
.وجود بقایای آفت کش ها در روغن در طی فرآیند آن
البته باید گفت اینکه بعضی روغن ها بهتر از انواع دیگر هستند نباید باعث شود فقط یک یا دو تا از بهترین های
آنها را همیشه مصرف کنیم ، و بقیه را نه. توجه داشته باشید رعایت اعتدال ، نکته کلیدی ، در تغذیه مناسب
.است و تغذیه مناسب بر اساس تنوع و تعادل غذایی استوار است
بهترین روغن ها
بهترین روغن ها
روغن بذر کتان بهترین منبع اسیدهای چرب امگا ۳ است . برای قلب و روده ها مفید است. یبوست را کاهش
می دهد. قدرت ایمنی بدن را تقویت می کند . سلامت پوست را ارتقا می بخشد. لیگنین ( فیبر غذایی غیر
محلول ) دارد که برای بدن مفید است . ولی اگر به طور صحیح نگهداری نشود، به سرعت فاسد می شود
.برای پخت غذا مناسب نیست
 روغن کانولا
روغن کانولا منبع غنی اسیدهای چرب امگا- ۳ و امگا- ۶ است.مقدار چربی های اشباع درآن خیلی کم است
.در نتیجه برای قلب مفید است
 روغن سویا
روغن سویا دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است،ولی اغلب خیلی تصفیه و هیدروژنه (جامد) می شود
روغن زیتون - خالص یا خیلی خالص
.هنگام استخراج روغن زیتون از میوه ی آن، نیازی به حرارت بالا و فرآیند شیمیایی نیست
 روغن تخم کدو حلوایی
روغن کدو حلوایی ، چربی اشباع کمی دارد . منبع غنی اسیدهای چرب ، امگا ۶ است . ممکن است بعضی
اسیدهای چرب امگا ۳ را نیز داشته باشد . عمل تصفیه کردن و فرآیندهای شیمیایی در کارخانه، ارزش تغذیه
. ای آن را کاهش می دهد
روغن های حد وسط
 روغن آفتابگردان
.روغن آفتابگردان منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۶ است
 روغن ذرت
روغن ذرت منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۶ است.چربی اشباع آن کمی بیشتر از روغن های گروه اول است
.غلب هیدروژنه (جامد) می شود
 روغن بادام زمینی
تا حدودی چربی اشباع روغن بادام زمینی بالاست ، ولی کمتر از کره ، چربی حیوانی و روغن پنبه دانه است
. برای پخت و پز غذا در درجه حرارت بالا مناسب است
بدترین روغن ها
روغن پنبه دانه
.چربی اشباع زیادی دارد. دارای بقایای ضد آفت های گیاهی است. بیشتر اوقات هیدروژنه ( جامد ) می شود
 روغن هسته خرما - روغن پالم
.روغن پالم دارای چربی اشباع بالایی است، در نتیجه کلسترول خون را افزایش می دهد
 روغن نارگیل
.روغن نارگیل از تمام انواع روغن های گیاهی، چربی اشباع بیشتری دارد و برای سلامت قلب مضر است
 
 
 
 
 
 
 
برچسب ها

آدرس بیمارستانهای تهران

 

متخصصین

 

پزشکان جهان

 
 

آدرس کلینیک های تهران

 

سوالات پزشکی

 

پزشکان تهران

 
 

آدرس درمانگاه های تهران

 

پزشکان ایران

 

پزشکان شهرستانها

 
 

آدرس آزمایشگاه های تهران

 

متخصصین ایران

 

پزشکان متخصص تهران

 
 

آدرس داروخانه های تهران

 

متخصصین تهران

 

آدرس پزشکان ایران

 
 

آدرس دامپزشکی های تهران

 

آدرس پزشکان قاره اروپا

 

آدرس پزشکان متخصص تهران

 
 

آدرس پزشکان قاره آمریکا

 

آدرس پزشکان قاره آسیا

 

Today Newspapers

 

health news

 

medical questions

 

news

 
 

doctor

 

doctors

 

world doctors

 
 

  پزشکان و مراکز درمانی  
Skip Navigation Links

بهداشت و سلامت
  Skip Navigation Links  
     
                














































































































































هدایت به بالا




   تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرجع پزشکان جهان می باشد و هرگونه کپی برداری حتی با ذکر نام، پیگرد قضایی دارد  
  تمامي مطالب و خدمات اين وب سایت، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است  

هدایت به بالا