|
|
|
|
مصرف این نوع چای باعث ریفلاکس معده می شود
|
|
|
سوالات پزشکی
|
|
|
|
|
|
world doctors
|
|
|
: world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان |
|
چای جزو نوشیدنی های مورد علاقه اغلب ما است اما مصرف برخی از انواع چای باعث ریفلاکس معده
|
|
می شود
|
|
|
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای
|
|
|
چای با کیفیت ، تقویت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتیک یعنی عطر
|
|
|
دهنده افزوده نشود و دیردم ، دبش ، گس و قدری تلخمزه باشد ، دهانه معده را محکم کرده و از طریق
|
|
.تونوسیته عضلات صاف اسفنکتر تحتانی مری، جلوی ریفلاکس را می گیرد.
|
|
|
اگر جنس چای از همین چایهای معطر و زوددم متداولی باشد اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس
|
|
|
نوشیدن آن می تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود. بنابراین، افرادی که با مصرف
|
|
|
چای ، اصطلاحاً ترش می کنند ، باید بدانند چایی که مصرف می کنند احتمالاً از چای های اسانس دار
|
|
|
.نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است
|
|
|
چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند ترکیبات تانن آنها آزاد
|
|
.نمی شود و لذا نمی تواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند
|
|
افزودن برخی گیاهان معطر به چای بخصوص گل محمدی تازه و خوشبو می تواند موجب تقویت و تشدید
|
|
|
.اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|