|  |  |  | 
                             
                                 |  | مصرف این نوع چای باعث ریفلاکس معده می شود |  | 
                             
                                 |  | 
                                         سوالات پزشکی
                                      |  | 
                             
                                 |  |   |  | 
                             
                                 |  | 
                                         world doctors |  | 
                             
                                |  |  : world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان |  | 
                             
                                 | چای جزو نوشیدنی های مورد علاقه اغلب ما است اما مصرف برخی از انواع چای باعث ریفلاکس معده |  | 
                             
                                 | می شود |  | 
                             
                                 |  | علت ترش کردن پس از نوشیدن چای |  | 
                             
                                 |  | چای با کیفیت ، تقویت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتیک یعنی عطر |  | 
                             
                                 |  | دهنده افزوده نشود و دیردم ، دبش ، گس و قدری تلخمزه باشد ، دهانه معده را محکم کرده و از طریق |  | 
                             
                                 | .تونوسیته عضلات صاف اسفنکتر تحتانی مری، جلوی ریفلاکس را می گیرد. |  | 
                             
                                 |  | اگر جنس چای از همین چایهای معطر و زوددم متداولی باشد اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس |  | 
                             
                                 |  | نوشیدن آن می تواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود. بنابراین، افرادی که با مصرف |  | 
                              
                                 |  | چای ، اصطلاحاً ترش می کنند ، باید بدانند چایی که مصرف می کنند احتمالاً از چای های اسانس دار |  | 
  
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                 |  | .نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است |  | 
                             
                                 |  | چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند ترکیبات تانن آنها آزاد |  | 
                             
                                 | .نمی شود و لذا نمی تواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند |  | 
                             
                                 | افزودن برخی گیاهان معطر به چای بخصوص گل محمدی تازه و خوشبو می تواند موجب تقویت و تشدید |  | 
                             
                                 |  | .اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد |  | 
                               
                                 |  |  | 
                               
                                 |  |  |  | 
                             
                                 |  |  |  | 
                             
                                 |  |  |  | 
                               
                                 |  |  |  | 
                             
                                 |  |  |  | 
                               
                                 |  | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |