|
|
|
|
تخم مرغ را هرگز نشویید
|
|
|
سوالات پزشکی
|
|
|
|
|
|
|
|
: world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان
|
|
یک متخصص تغذیه و صنایع غذایی گفت : شستن تخم مرغ ، روزها قبل از مصرف و نگهداری آن در یخچال
|
|
.موجب آلودگی و نفوذ میکروبها به داخل تخم مرغ می شود
|
|
دکتر فرزاد شیدفر افزود : بهتر است پس از خریداری تخم مرغ در منزل تخم مرغ شسته نشود، اینکار باعث
|
|
نفوذ بیشتر میکروب ها به داخل تخم مرغ می شود . به یاد داشته باشیم که برخی از میکروب ها از جمله
|
|
سالمونلا در داخل تخم مرغ خیلی سریعتر ایجاد آلودگی می کنند و می توانند سبب آلودگی تخم مرغ و
|
|
.غذاهایی شوند که تخم مرغ در آنها حرارت کافی ندیده است
|
|
وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی آلودگی تخم مرغ به سالمونلا اپیدمی های بسیاری
|
|
را به وجود آورده است در مورد شناسایی تخم مرغ سالم گفت :یکی از راههای شناسایی تخم مرغ سالم
|
|
اینست که آن را در درون آب قرار دهیم و اگر تخم مرغ روی سطح آب قرار گیرد این نشان می دهد که تخم
|
|
|
.مرغ کهنه است و نباید مصرف شود و تخم مرغ سالم در ته آب و به شکل افقی قرار می گیرد
|
|
|
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود : همچنین چنانچه تخم مرغ شکسته شود و زرده و
|
|
|
سفید مخلوط شود این امر نشان دهندگی کهنگی تخم مرغ است چرا که زرده و سفیده تخم مرغ سالم
|
|
|
.جدا از یکدیگر قرار دارند و مخلوط نمی شوند
|
|
|
|
|