|  |  |  | 
        
            |  | تخم مرغ را هرگز نشویید |  | 
        
            |  | 
                                         سوالات پزشکی
                                      |  | 
        
            |  |   |  | 
        
            |  |  |  | 
        
            |  : world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان |  | 
        
            | یک متخصص تغذیه و صنایع غذایی گفت : شستن تخم مرغ ، روزها قبل از مصرف و نگهداری آن در یخچال |  | 
        
            | .موجب آلودگی و نفوذ میکروبها به داخل تخم مرغ می شود |  | 
        
            | دکتر فرزاد شیدفر افزود : بهتر است پس از خریداری تخم مرغ در منزل تخم مرغ شسته نشود، اینکار باعث |  | 
        
            | نفوذ بیشتر میکروب ها به داخل تخم مرغ می شود . به یاد داشته باشیم که برخی از میکروب ها از جمله |  | 
        
            | سالمونلا در داخل تخم مرغ خیلی سریعتر ایجاد آلودگی می کنند و می توانند سبب آلودگی تخم مرغ و |  | 
        
            | .غذاهایی شوند که تخم مرغ در آنها حرارت کافی ندیده است |  | 
        
            | وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورهای اروپایی آلودگی تخم مرغ به سالمونلا اپیدمی های بسیاری |  | 
        
            | را به وجود آورده است در مورد شناسایی تخم مرغ سالم گفت :یکی از راههای شناسایی تخم مرغ سالم |  | 
        
            | اینست که آن را در درون آب قرار دهیم و اگر تخم مرغ روی سطح آب قرار گیرد این نشان می دهد که تخم |  | 
        
            |  | .مرغ کهنه است و نباید مصرف شود و تخم مرغ سالم در ته آب و به شکل افقی قرار می گیرد |  | 
        
            |  | عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود : همچنین چنانچه تخم مرغ شکسته شود و زرده و |  | 
         
            |  | سفید مخلوط شود این امر نشان دهندگی کهنگی تخم مرغ است چرا که زرده و سفیده تخم مرغ سالم |  | 
 
            |  | .جدا از یکدیگر قرار دارند و مخلوط نمی شوند |  | 
  
         
            |  | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |