|  |  |  | 
        
            |  | میوه بلوبری دشمن آلزایمر شد |  | 
        
            |  |   |  | 
        
            |  | 
                                         world doctors |  | 
        
            |  : world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان |  | 
        
            | محققان آمریکایی اعلام کردند مصرف میوه بلوبری علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان |  | 
        
            | .در درمان بیماری آلزایمر نیز موثر است |  | 
        
            | بلوبری از گذشته تا به امروز به عنوان يك ابرمیوه شناخته شده است زيرا شواهد نشان ميدهند ميتواند |  | 
        
            | خطر بيماريهاي قلبي و سرطان را كاهش دهد . اكنون دانشمندان مي گويند اين ميوه خوشرنگ ميتواند |  | 
        
            | .به مقابله با بيماري آلزايمر نيز كمك كند |  | 
        
            | اين ميوه حاوی مقادير زیادی آنتیاکسیدان است و همين آنتياكسيدانها در مبارزه عليه بيماري زوال مغزي |  | 
        
            | .نقشي كليدي به عهده دارند |  | 
        
            | رابرت کریکوریان، سرپرست این تیم مطالعاتی عنوان کرد: نتیجه این مطالعه تاییدکننده تحقیقات پيشين روی |  | 
        
            | حیوانات و مطالعات اوليه روي انسانها است، و مدارك بيشتري از تاثيرات حقيقي بلوبري بر بهبود حافظه و |  | 
        
            | .عملكرد شناختي در افراد سالخورده را ارائه ميدهد |  | 
         
            | در آزمايشي كه دانشمندان به آن اشاره كردهاند به گروهي از سالمندان براي 16 هفته پودر بلوبري خشك |  | 
    
        
         
            | شده داده ميشد تا تاثير آن روي حافظه اين افراد مورد بررسي قرار گيرد نتايج نشان داد عملكرد شناختي |  | 
 
         
            | مغز و عملكرد كلي مغز در افرادي كه بلوبري مصرف كرده بودند در مقايسه با افرادي كه اين ميوه را مصرف |  | 
 
         
            | .نكردهبودند،افزايشي قابل توجه داشتهاست |  | 
 
         
            | به گفته دانشمندان ، مهمترین ماده شناخته شده در بلوبری كه به آنتوسیانین مشهور است كليدي ترين |  | 
 
         
            | .عامل در ايجاد فوايدي است كه بر سلامت انسان اثر مثبت دارند |  | 
 
         
            |  | . |  | 
 
         
            |  |  |  | 
 
         
            |  | . |  | 
 
         
            |  |  |  | 
 
        
            |  | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |