چهارشنبه ، 1 مهر 94
|
|
منوی امروز سر آشپز : بادمجان ترکیه ای
|
|
|
سوالات پزشکی
|
|
|
|
|
|
world doctors
|
|
|
اگردنیا به دو دسته خوب وخوب تر تقسیم شود قسمت خوبتر را خانمها می دانند. وایشان به سه دسته تقسیم
|
|
|
: می شوند
|
|
|
.کسانی که از آشپزی لذت می برند
|
|
|
.کسانی که اعتنایی به این امر ندارند
|
|
|
.وکسانی که از آشپزی تنفر دارند. که این امر شامل آقایان نیز می شود
|
|
|
یکی از نکته های جالب آشپزی این است که دانشمندان این امر نظر جالبی دارند و می گویند آشپزی یکی از
|
|
|
هنرهایی است که درجه پیشرفت فرهنگی آن جامعه را در هنر نشان میدهد که می تواند با استعداد یابی و
|
|
|
پرورش آن به درجه بالایی از ظرافت وزیبایی رسید. هنر آشپزی یک قریحه ذاتی می تواند باشد یا نباشد. ولی
|
|
|
چیزی که مهم هست این است که باید این قریحه را بیدار کرد و به آموزش و جهت دهی به آن پرداخت تا هم
|
|
|
خودمان لذت آن را ببریم و هم اطرافیان مان دستور تهیه غذا یک امر کلی وتقریبی می باشد لذا هر آشپزی باید
|
|
|
از سلیقه و هنر خود نیز بهره ببرد که میتواند موجب متفاوت شدن پخت غذا توسط این عزیزان شود به استثنائ
|
|
|
.امور کیک وشیرینی پزی
|
|
|
|
|
|
: طرز تهیه بادمجان ترکیه ای
|
|
|
بادمجان را با پوست کباب می کنیم . به طوری که داخلش پخته شود . سپس با آب سرد خنکش می کنیم و
|
|
|
شکمش را خالی می کنیم و در ظرف سالاد می گذاریم . و بعد لیمو را آب گرفته روی آن می دهیم و نمک و
|
|
|
و فلفل زده زیرو رو می کنیم . گوجه و پیاز را ورقه ورقه کرده با زیتون سیاه و سیر رنده شده اضافه می کنیم . و
|
|
|
.سرکه و روغن زیتون می افزاییم
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|