|
|
|
|
|
|
|
مصرف نوشابه چه خطراتی برای قلب دارد؟
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
: world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان
|
|
|
.محمد دریایی درباره ضررهای نوشابه و برخی مواد غذایی گفت: روغن زیتون بهترین روغن برای طبخ غذا است
|
|
|
بهگفته این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی مصرف بیش از حد روغنهای مایع کلسترول خون را افزایش
|
|
|
.میدهد و موجب انسداد عروق قلبی، چربی خون بالا و کبد چرب میشود
|
|
|
وی عنوان کرد: برای براق شدن خیار گلخانهای به آن روغنهای صنعتی مانند پارافین میمالند و خیار گلخانهای
|
|
|
.بهدلیل ندیدن نور خورشید برای مصرف مناسب نیست
|
|
|
دریایی ادامه داد : موز بهجای اینکه در هوای گرم جنوب به عمل آید در گلخانههای شهرهای شمالی ، آن هم
|
|
|
.توسط کاربیت در چند ساعت بهطور انبوه به عمل میآید که مصرف این نوع موز موجب غلظت خون میشود
|
|
|
وی عنوان کرد : در اکثر کارخانههای تولید کنندۀ آبلیمو بهروش صنعتی، حتی یک عدد لیمو هم وارد نمیشود و
|
|
آبلیموی صنعتی، از آب کاه بهعلاوه برخی اسانسها و جوهر لیمو تولید می شود که همین امر موجب تهنشین
|
|
|
.نشدن محتوای آبلیمو است
|
|
|
این مشاور طب سنتی بیان کرد : مصرف کره گیاهی موجب تشکیل پلاک آتروم در عروق کرونر قلب و بیماریهای
|
|
|
.ایسکمیک قلبی میشود
|
|
|
دریایی یادآور شد : مصرف نوشابهها موجب آسیب دیدگی سلولهای کبدی ، بیقراری و نامنظمی ضربان قلب
|
|
|
.بهعلت وجود بنزوات سدیم و کافئین میشود
|
|
موجود در نوشابه، سبب پوکی استخوان CO2 این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی خاطرنشان کرد : گاز
|
|
میشود. فسفر و اسید فسفریک آن رقیب کلسیم سطح استخوان بوده و موجب نرمی استخوان میشود یک
|
|
|
.عدد نوشابه بهاندازه 6 بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربتهای کارخانهای کمتر از نوشابه نیست
|
|
|
|
|
|
|
|