|  |  |  | 
                             
                                 |  | چرا نباید پنیر را با گوجه و خیار خورد؟ |  | 
                             
                                 |  | 
                                         سوالات پزشکی
                                      |  | 
                             
                                 |  |   |  | 
                             
                                 |  | 
                                         world doctors |  | 
                             
                                 |  |  : world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان |  | 
                             
                                 | حسن اکبری متخصص آسیبشناسی و طب سنتی ایرانی با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با تب |  | 
                             
                                 |  | سرد است و نباید آن را با گوجه،خیار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد:بسیاری از افراد براساس |  | 
                             
                                 | عادت همیشگی ، در صبحانه میان وعده ها پنیر را با گوجه و خیار ، یا هندوانه میخورند . این امر باعث بروز |  | 
                             
                                 | .بسیاری از عارضهها و برخی بیماریها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره میشود |  | 
                              
                                 | به طوری که برخی از افراد پس از ، خوردن پنیر درچار ضعف میشوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند |  | 
 
                                 | وی افزود : مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه ، هندوانه و یا سردیهای دیگر باعث بروز عارضهها و بیماریها |  | 
 
                                 | میشود، این امر عمر را کوتاه میکند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا |  | 
 
                                 | .هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند |  | 
 
                                 | .یعنی برابر 50 گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند |  | 
 
                                 | اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکولهای پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی |  | 
  
                             
                                 | دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت میکند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا |  | 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                 |  | .هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند میشود |  | 
                             
                                 |  | این متخصص آسیبشناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت:بهتر است پنیر همراه مغز دانههایی مانند گردو |  | 
                             
                                 |  | یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم رااز این مواد دریافت کند.پنیر از لبنیات پرمصرف |  | 
                             
                                 |  | درسبد غذایی ما ایرانیان است وحذف آن امکانپذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که |  | 
                              
                                 |  | .با آن استفاده میشود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید |  | 
                             
                                 |  |  |  | 
                              
                                 |  | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |