|
|
|
|
چرا نباید پنیر را با گوجه و خیار خورد؟
|
|
|
سوالات پزشکی
|
|
|
|
|
|
world doctors
|
|
|
: world doctors/به گزارش وب سایت بین المللی پزشکان ایران و جهان |
|
حسن اکبری متخصص آسیبشناسی و طب سنتی ایرانی با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با تب
|
|
|
سرد است و نباید آن را با گوجه،خیار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد:بسیاری از افراد براساس
|
|
عادت همیشگی ، در صبحانه میان وعده ها پنیر را با گوجه و خیار ، یا هندوانه میخورند . این امر باعث بروز
|
|
.بسیاری از عارضهها و برخی بیماریها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره میشود
|
|
به طوری که برخی از افراد پس از ، خوردن پنیر درچار ضعف میشوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند
|
|
وی افزود : مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه ، هندوانه و یا سردیهای دیگر باعث بروز عارضهها و بیماریها
|
|
میشود، این امر عمر را کوتاه میکند. بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا
|
|
.هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند
|
|
.یعنی برابر 50 گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند
|
|
اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکولهای پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی
|
|
دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت میکند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا
|
|
|
.هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند میشود
|
|
|
این متخصص آسیبشناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت:بهتر است پنیر همراه مغز دانههایی مانند گردو
|
|
|
یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم رااز این مواد دریافت کند.پنیر از لبنیات پرمصرف
|
|
|
درسبد غذایی ما ایرانیان است وحذف آن امکانپذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که
|
|
|
.با آن استفاده میشود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید
|
|
|
|
|
|
|
|