|
چهارشنبه ، 29 بهمن 1393
|
|
|
منوی امروز سر آشپز : شربت به لیمو
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
اگردنیا به دو دسته خوب وخوب تر تقسیم شود قسمت خوبتر را خانمها می دانند. وایشان به سه دسته تقسیم
|
|
|
: می شوند
|
|
|
.کسانی که از آشپزی لذت می برند
|
|
|
.کسانی که اعتنایی به این امر ندارند
|
|
|
.وکسانی که از آشپزی تنفر دارند. که این امر شامل آقایان نیز می شود
|
|
یکی از نکته های جالب آشپزی این است که دانشمندان این امر نظر جالبی دارند و می گویند آشپزی یکی از
|
|
|
هنرهایی است که درجه پیشرفت فرهنگی آن جامعه را در هنر نشان می دهد که می تواند با استعداد یابی و
|
|
|
پرورش آن به درجه بالایی از ظرافت وزیبایی رسید . هنر آشپزی یک قریحه ذاتی می تواند باشد یا نباشد . ولی
|
|
چیزی که مهم هست این است که باید این قریحه را بیدار کرد و به آموزش و جهت دهی به آن پرداخت ، تا هم
|
|
|
خودمان لذت آن را ببریم و هم اطرافیان مان دستور تهیه غذا یک امر کلی و تقریبی می باشد لذا هر آشپزی باید
|
|
|
از سلیقه و هنر خود نیز بهره ببرد که میتواند موجب متفاوت شدن پخت غذا توسط این عزیزان شود به استثنائ
|
|
|
.امور کیک وشیرینی پزی
|
|
|
|
|
|
: طرز تهیه شربت به لیمو
|
|
|
دو کیلو به را بشویید ، پوست بگیرید و رنده کنید و یا خرد کنید و چند ثانیه در مخلوط کن بگردانید . یک کیلو شکر
|
|
|
را روی بِه بپاشید و بگذارید یک شب بماند . اول صبح یک لیتر آب را به جوش آورید و سپس آتش را خاموش کنید
|
|
|
آنگاه روی بِه بریزد . نزدیک ظهر شربت را از صافی بگذارید و تفاله را فشار دهید تا آب آن گرفته شود . یک کیلو
|
|
|
شکر دیگر را به شربت اضافه کنید و روی آتش ملایم به جوش بیاورید و بگذاری چند جوش بزند . آنگاه چهار لیمو
|
|
|
.را آب گرفته در شربت بریزید و بعد 2 یا 3 جوش بردارید و بعد شربت را از صافی رد کنید
|
|
|
|
|
طرز تهیه غذاهای انتخابی
|
|
ماکارونی ایتالیایی
|
|
|
بادمجان ترکیه ای
|
|
|
|
|
|
کاربران گرامی شما می توانید سوالات آشپزی و یا انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق ایمیل زیر با سرآشپز
|
|
|
.این وب سایت در میان بگذارید
|
|
|
bestshef220@yahoo.com
: ارتباط مستقیم با سرآشپز
|
* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|