hello فراخوان وب سایت بین المللی پزشکان جهان ... از تمامی پزشکان و مراکز درمانی در سرتاسر کشور که در مرجع پزشکان جهان قرار گرفته اند و یا هنوز قرار نگرفته اند خواهشمندیم جهت باقی ماندن و یا اضافه شدن به وب سایت فوق به منظور مشاهده شدن توسط کاربران گرامی از طریق منوی "ثبت نام اینترنتی پزشکان" اقدام نمایید hello  
    Skip Navigation Links
                            


 
 
 
  یکشنبه ، 10 اسفند 1393  
  منوی امروز سرآشپز : لوبیا پلو  
   
     
  اگر دنیا به دو دسته خوب و خوب تر تقسیم شود قسمت خوبتر را خانمها می دانند . و ایشان به سه دسته  
  : تقسیم می شوند  
  .کسانی که از آشپزی لذت می برند  
  .کسانی که اعتنایی به این امر ندارند  
.و کسانی که از آشپزی تنفر دارند . که این امر شامل آقایان نیز می شود
یکی از نکته های جالب آشپزی این است که دانشمندان این امر نظر جالبی دارند و می گویند آشپزی یکی از
  هنر ها است که درجه پیشرفت فرهنگی آن جامعه را در هنر نشان می دهد که می تواند با استعداد یابی و  
  پرورش آن به درجه بالایی از ظرافت وزیبایی رسید . هنر آشپزی یک قریحه ذاتی می تواند باشد یا نباشد . ولی  
  چیزی که مهم هست این است که باید این قریحه را بیدار کرد و به آموزش و جهت دهی به آن پرداخت ، تا هم  
  خودمان لذت آن را ببریم و هم اطرافیان مان دستور تهیه غذا یک امر کلی و تقریبی می باشد لذا هر آشپزی باید  
  از سلیقه و هنر خود نیز بهره ببرد که می تواند موجب متفاوت شدن پخت غذا توسط این عزیزان شود به غیر از  
  .امور کیک وشیرینی پزی  
     
  طرز تهیه لوبیا پلو  
  ابتدا آب را در ظرف مورد نظر به جوش می آوریم . سپس گوشت را به همراه لوبیا سبز که از قبل خرد و شسته  
  شده است به همراه مقداری روغن به ظرف اضافه میکنیم . بعد از پخت کامل گوشت و لوبیا آنرا کنار می گذاریم  
  در ظرف اصلی که در نظر گرفته ایم پیاز رنده شده ر ا در روغن تفت مختصری می دهیم وبعد لوبیا و گوشت پخته  
  شده را از ظرف جدا کرده و درظرف اصلی با روغن و پیاز تفت دادهمی دهیم سپس رب گوجه فرنگی به همراه  
  .مقداری زرد چوبه رااضافه می کنیم . و بعد برنج را که از قبل خیسانده ایم به همراه نمک اضافه می کنیم  
  وقتی آب ظرف تمام شد دور بر آنرا جمع کرده و دم می اندازیم.سپس نیم ساعت مانده به کشیدن غذا مقداری  
  زعفران روی آن می دهیم . ما می توانیم از مقداری دارچین برای عطر دار کردن و جلوگیری از سردی شدن  
  افراد بر روی پلو استفاده کنیم . در ضمن شایان ذکر است جهت آب کش کردن این غذا بعد از اینکه گوشت و  
  لوبیا آماده شد آنها را با رب گوجه فرنگی کاملأ مخلوط کرده کنار می گذاریم . ابتدا آب و روغن را در ظرف اصلی  
  به جوش می آوریم سپس مقداری برنج و بعد از مواد آماده شده روی آن می ریزیم واین لا به لا ریختن مواد را  
  ادامه می دهیم تا تمام شود و بعد برنج ومواد را خوب با هم ترکیب می کنیم . و از زعفران بر روی آن استفاده  
  .می کنیم . و با دارچین تزئین کنیم . در ضمن شما می توانید از گوشت چرخ کرده و یا گوشت مرغ استفاده کنیم  
     
طرز تهیه غذاهای انتخابی
  ماکارونی ایتالیایی  
  بادمجان ترکیه ای  
  شربت به لیمو  
  خورش قورمه سبزی  
  قهوه ترک  
  سس بئارنز فرانسه  
  سس ریحان قرمز  
  سس قهوه ای  
  شیرین پلو  
     
  کاربران گرامی شما می توانید سوالات آشپزی و یا انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق ایمیل زیر با  
  . سرآشپز این وب سایت در میان بگذارید  
    bestshef220@yahoo.com     : ارتباط مستقیم با سرآشپز  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
برچسب ها

آدرس بیمارستانهای تهران

 

پزشک

 

پزشکان جهان

 
 

آدرس کلینیک های تهران

 

پزشکان

 

پزشکان تهران

 
 

آدرس درمانگاه های تهران

 

پزشکان ایران

 

پزشکان شهرستانها

 
 

آدرس آزمایشگاه های تهران

 

متخصصین ایران

 

پزشکان متخصص تهران

 
 

آدرس داروخانه های تهران

 

متخصصین تهران

 

آدرس پزشکان ایران

 
 

آدرس دامپزشکی های تهران

 

متخصصین

 

آدرس پزشکان متخصص تهران

 
 

آدرس پزشکان قاره آمریکا

 

آدرس پزشکان قاره آسیا

 

آدرس پزشکان قاره اروپا

 

اخبار روز دنیا

 

آدرس پزشکان قاره استرالیا

 

آدرس پزشکان قاره آفریقا

 

اخبار ورزشی

 

اخبار اقتصادی

 

اخبار پزشکی

 
 

  پزشکان و مراکز درمانی
Skip Navigation Links
 
  بهداشت و سلامت
  Skip Navigation Links
   
              














































































































































هدایت به بالا




   تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرجع پزشکان جهان می باشد و هرگونه کپی برداری حتی با ذکر نام، پیگرد قضایی دارد  
  تمامي مطالب و خدمات اين وب سایت، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است  

هدایت به بالا