|
یکشنبه ، 10 اسفند 1393
|
|
|
منوی امروز سرآشپز : لوبیا پلو
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
اگر دنیا به دو دسته خوب و خوب تر تقسیم شود قسمت خوبتر را خانمها می دانند . و ایشان به سه دسته
|
|
|
: تقسیم می شوند
|
|
|
.کسانی که از آشپزی لذت می برند
|
|
|
.کسانی که اعتنایی به این امر ندارند
|
|
.و کسانی که از آشپزی تنفر دارند . که این امر شامل آقایان نیز می شود
|
|
|
یکی از نکته های جالب آشپزی این است که دانشمندان این امر نظر جالبی دارند و می گویند آشپزی یکی از
|
|
|
هنر ها است که درجه پیشرفت فرهنگی آن جامعه را در هنر نشان می دهد که می تواند با استعداد یابی و
|
|
|
پرورش آن به درجه بالایی از ظرافت وزیبایی رسید . هنر آشپزی یک قریحه ذاتی می تواند باشد یا نباشد . ولی
|
|
|
چیزی که مهم هست این است که باید این قریحه را بیدار کرد و به آموزش و جهت دهی به آن پرداخت ، تا هم
|
|
|
خودمان لذت آن را ببریم و هم اطرافیان مان دستور تهیه غذا یک امر کلی و تقریبی می باشد لذا هر آشپزی باید
|
|
|
از سلیقه و هنر خود نیز بهره ببرد که می تواند موجب متفاوت شدن پخت غذا توسط این عزیزان شود به غیر از
|
|
|
.امور کیک وشیرینی پزی
|
|
|
|
|
|
طرز تهیه لوبیا پلو
|
|
|
ابتدا آب را در ظرف مورد نظر به جوش می آوریم . سپس گوشت را به همراه لوبیا سبز که از قبل خرد و شسته
|
|
|
شده است به همراه مقداری روغن به ظرف اضافه میکنیم . بعد از پخت کامل گوشت و لوبیا آنرا کنار می گذاریم
|
|
|
در ظرف اصلی که در نظر گرفته ایم پیاز رنده شده ر ا در روغن تفت مختصری می دهیم وبعد لوبیا و گوشت پخته
|
|
|
شده را از ظرف جدا کرده و درظرف اصلی با روغن و پیاز تفت دادهمی دهیم سپس رب گوجه فرنگی به همراه
|
|
|
.مقداری زرد چوبه رااضافه می کنیم . و بعد برنج را که از قبل خیسانده ایم به همراه نمک اضافه می کنیم
|
|
|
وقتی آب ظرف تمام شد دور بر آنرا جمع کرده و دم می اندازیم.سپس نیم ساعت مانده به کشیدن غذا مقداری
|
|
|
زعفران روی آن می دهیم . ما می توانیم از مقداری دارچین برای عطر دار کردن و جلوگیری از سردی شدن
|
|
|
افراد بر روی پلو استفاده کنیم . در ضمن شایان ذکر است جهت آب کش کردن این غذا بعد از اینکه گوشت و
|
|
|
لوبیا آماده شد آنها را با رب گوجه فرنگی کاملأ مخلوط کرده کنار می گذاریم . ابتدا آب و روغن را در ظرف اصلی
|
|
|
به جوش می آوریم سپس مقداری برنج و بعد از مواد آماده شده روی آن می ریزیم واین لا به لا ریختن مواد را
|
|
|
ادامه می دهیم تا تمام شود و بعد برنج ومواد را خوب با هم ترکیب می کنیم . و از زعفران بر روی آن استفاده
|
|
|
.می کنیم . و با دارچین تزئین کنیم . در ضمن شما می توانید از گوشت چرخ کرده و یا گوشت مرغ استفاده کنیم
|
|
|
|
|
طرز تهیه غذاهای انتخابی
|
|
ماکارونی ایتالیایی
|
|
|
بادمجان ترکیه ای
|
|
|
شربت به لیمو
|
|
|
خورش قورمه سبزی
|
|
|
قهوه ترک
|
|
|
سس بئارنز فرانسه
|
|
|
سس ریحان قرمز
|
|
|
سس قهوه ای
|
|
|
شیرین پلو
|
|
|
|
|
|
کاربران گرامی شما می توانید سوالات آشپزی و یا انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق ایمیل زیر با
|
|
|
. سرآشپز این وب سایت در میان بگذارید
|
|
|
bestshef220@yahoo.com
: ارتباط مستقیم با سرآشپز
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|